Så här går det till...

När du blir medlem i kollektivet ska du skicka ditt första brev. Du loggar in på den här sidan och klickar fram en slumpad adress (Hämta en ny adress). Det är till denna person som du ska skicka brevet. (Adressen som du hämtar skickas även med e-post till dig.)

Kuvertet ska märkas med BK eller Brevkollektivet. Detta för att mottagaren ska veta att brevet kommer från en medlem i brevkollektivet. Du ska också skriva BrevId på kuvertet, den siffra som du får samtidigt som du hämtar adressen.

Om du dessutom skriver ut Brevkollektivets webbadress, www.brevkollektivet.se, så ger du Posten en chans att kontakta oss om de inte skulle kunna leverera ett brev.

Observera att brevet du skriver ska vara anonymt och inte innehålla avsändaradress eller annat som kan avslöja dig.

För varje brev som du sedan får skall du själv skriva minst ett nytt. Varje gång ska du logga in på den här sidan och Hämta en ny adress. Adressen kan denna gång vara till en ny person men också till samma som du skickade förra gången.

Självklart kan du skriva och skicka brev när du känner för det. Du måste inte ha fått ett för att kunna skicka. Grundprincipen är att ju fler brev du skickar desto fler kommer du att få.

» Varför ska breven vara anonyma?
» Vad ska breven handla om?

» Fråga gärna om du undrar något.

Senaste veckan har det skickats 0 brev inom Brevkollektivet.

Följ Brevkollektivet på twitter för regelbundna påminnelser om att skriva brev!


» Följ Smexit på Facebook

:: annons ::